AYDIN / NAZİLLİ - İsabeyli Ortaokulu

BAŞVURU ŞARTLARI

1- TC Vatandaşı olmak

2- Ortaokul 5. 6. 7. Ve 8. Sınıfta okuyan öğrenci olmak

3- Ailenin 2023 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2023 Mali Yılı için tespit edilen 111.600 TL (Yüzonbirbin Altıyüz) TL’yi geçmemesi gerekir. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2023 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

4- Hane halkında çalışan yoksa muhtarlıktan YOKLUK BELGESİ alınacaktır.

5- İşyerlerinden alınacak bordrolarda işyerinin kaşesi ve imzası olmak zorundadır.

6- EK-1 BELGESİ (Okuldan alınacak)

7- NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (Okuldan alınabilir)

TÜM BELGELER EKSİKSİZ OLMAK ZORUNDADIR. AKSİ TAKDİRDE BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.

İLKÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURU TARİHİ: 29 MAYIS-16 HAZİRAN 2023-05-30

1-TC Vatandaşı olmak

2- Ailenin 2022 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2023 Mali Yılı için tespit edilen 46.000,00 (kırkaltıbin) TL’yi geçmemesi gerekir. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2022 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

3- Hane halkında çalışan yoksa muhtarlıktan         YOKLUK BELGESİ alınacaktır.

4- İşyerlerinden alınacak bordolarda işyerinin kaşesi  ve imzası olmak zorundadır.

5- EK-1 BELGESİ (Okuldan alabilirsiniz)

6- NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (Okuldan alabilirsiniz)

TÜM BELGELER EKSİKSİZ OLMAK ZORUNDADIR. AKSİ TAKTİRDE BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.