AYDIN / NAZİLLİ - İsabeyli Ortaokulu

ATATÜRK KÖŞESİ VE ŞEREF KÖŞESİ YENİLENDİ

Okulumuz Atatürk Köşesi ve Şeref Köşesinin bakım ve tertibi yapılarak yenilendi. Milletçe gurur duyduğumuz başta ülkemizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ile Millî Egemenlik ve Bağımsızlığımızın sembollerinden olan bayrağımız ve istiklal marşımızın olduğu milli değerlerimizden oluşan bu köşe, milletimizin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve fedakârlıkla verdiği kurtuluş mücadelesinin aziz hatırasının öğrencilerimize aktarıldığı semboldür.

GURUR KAYNAĞIMIZ ÖDÜL VİTRİNİ

Öğrencilerin motivasyonunu arttırmak için okulumuzun sosyal ve sportif faaliyetlerde aldığı kupa, madalya ve ödül belgelerinin sergilenmesi için Okulumuzun olmazsa olmazlarından olan ödül vitrini şeref köşesinin yanında yerini aldı. Okulun kuruluşundan bu yana alınan kupa, madalya ve ödül belgeleri gibi gurur kaynağımızın sergilendiği ödül vitrini öğrencilerce de çok beğenildi.

Yapımında katkıda bulunan ve emeği geçen başta Ekrem  IŞLAK olmak üzere tüm hayırsever velilerimize teşekkür ederiz.

02-04-202402-04-202402-04-202402-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 18:40 - Görüntülenme: 265